Szada

Eladó egy csodálatos kilátással rendelkező villa Szadán

Eladásra kínálunk Szadán az Arany János utcában egy 1242 m²-es telken lévő nettó 92 m²-es alapterületű felújítandó családi házat, amely ugyanilyen alapterületű beépíthető padlástérrel is rendelkezik. Hozzátartozik egy 18 m²-es fedett terasz a bejárat előtt, valamint egy 49 m²-es pince is. Az ingatlan 1914-ben épült, közismert neve Guary-villa. A villa két felé van osztva, a déli fele eladó, melyről igen szép a kilátás. A fűtése gázkonvektoros, de cserépkályhával is lehet fűteni. Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkezik.

Az épületben 2 db 31 m²-es szoba található, valamint konyha, kamra, étkező, fürdő, WC. A belső képeken lévő bútorok is eladóak, ezek külön megállapodás tárgyát képezhetik.

Ezen kívül az eladás tárgyát képezi a villa szomszédságában egy külön helyrajzi számon lévő 4697 m²-es telek, amin egy külön elkerített tároló is található. A terület 4 független önálló telekre is osztható, amelyen a helyi szabályozás szerint a beépíthetőség 30%, azaz telkenként 1 ikerház akár 8 lakással építhető –  vagy a villa impozáns kertjeként lehet kialakítani. Ez az ingatlan az aszfaltozott Arany János utcában található, közművek az utcában. Ez az ingatlan csak a villával együtt eladó!

Szada az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül: a közelben iskola, óvoda, a központban, közért, zöldséges, posta, orvosi rendelő, stb, pár percre az M3-as autópálya. 

A két ingatlan együttes irányára: 210.000.000,-Ft

Bővebb információért kérem keressen minket!