Hévízgyörk

Eladásra kínálunk Hévízgyörkön egy 6 hektáros sík fejlesztési területet.

Hévízgyörk Budapesttől 45 km-re, az M3-as autópályától 3 percnyire található község. Az itt található ingatlan teljesen körbe van kerítve, besorolása szerint belterület, így akár külföldi befektetők is megvehetik.

A 6 hektáros területen 2 nagyobb halastó is található, az egyik 1 hektár, a másik 1.2 hektár területű. Ezek a helyi tőzegbányászat 50 évvel ezelőtti befejezését követő területrendezés eredményeként jöttek létre.

A területen közművek közül a villany lett bevezetve, víz, gáz és csatorna a telekhatártól számított 400 méteren belül megtalálhatóak.

Az ajánlott ingatlanon van egy vízjogi engedéllyel rendelkező artézi kút is, amely vizének minősége sokféle felhasználást lehetővé tesz, akár ásványvízként való kitermelése is megoldható.

A terület elhelyezkedése, megközelíthetősége tökéletesen alkalmas bármilyen pihenést szolgáló tevékenységet kiszolgáló létesítmény, tehát szabadidőközpont, vendéglátás vagy szállodai egység megépítésére, de megfelelő lehet akár lakóparknak, idősek otthonának vagy bármilyen orvosi komplexumnak a kialakítására is.

A területről és a rajta található horgásztavakról egy rövidebb videó itt tekinthető meg.

Az ingatlan irányára: 1 000 000 euró.

Bővebb információért kérem keressen minket!