Érd

Érd belterületén egy jól működő több funkciós panzió/szálloda/étterem eladó

Budapesttől 18 km-re, Érdliget központi, kiemelt területén, kiváló megközelíthetőséggel, a 7-es főúton jól működő, több funkciós panzió/szálloda/étterem eladó.

A telek 2000 m²-es, rendezett, összközműves. A panzió és a hozzátartozó építmények, a 80-as évek végén és a 90-es évek elején épültek, azóta is karbantartott, gépészetileg jól felszerelt épületek, összesen 1900 m². A panzióban 21 db kétágyas szoba található, zuhanyzós fürdőszobával, légkondicionálóval, minibárral, TV-vel, telefonnal felszereltek és erkéllyel ellátottak. Az alsó szinten két apartman található, melyek külön-külön 50 m²-esek, két szobásak, főzőfülkések,( fürdőkádas) fürdőszobásak. Ezen kívül még egy 120 m²-es, dupla komfortos lakás is található mellette, amely további apartmanok kialakítására adna lehetőséget.

Az étterem 60-70 fő, a terasz/kert helyiség további 80 fő befogadására alkalmas és ezeken kívül egy 70-80 fős konferencia/külön terem is az építmény részei.
Parkosított zárt parkoló, saját mosoda és egyéb gazdasági helyiségekkel rendelkezik.
Céges rendezvények, családi események, tréningek, esküvők konferenciák ideális színhelye. Külföldi csoportok és a több éve visszajáró vendégek biztosítottak. A jól működő üzemeltetés egy kiváló befektetési lehetőséget garantál!
Az ingatlan melletti 1000 m²-es telek is eladó, melynek megvásárlása opcionális,de ezáltal a meglevő szolgáltatásokat lehet bővíteni, vagy új szolgáltatás kialakítására is van lehetőség!
A vendéglátó tevékenységen túl ideális lehet még némi átalakítást követően egy emelt szintű idősek otthonának, vagy akár magánklinikának is!

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes!

Az ingatlan irányára: 179 900 000 Ft.

Bővebb információért kérem keressen minket!