Esztergom mellett

Dunaparti Gyöngyszem: eladásra kínálunk egy 4 csillagos Konferencia- és Wellness Hotelt, csodálatos kilátással a Dunakanyarra 

A Hotel Esztergom városától 5 km-re található, amely a két hegy közötti völgyben húzódik észak-déli irányban a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra. 

Ez a fantasztikus panoráma tapasztalható a 80 db légkondicionált, minibárral, telefonnal, színes LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szoba többségéből, a 160 férőhelyes svédasztalos és ’á lá carte’ kínálatú étteremből és Panoráma teraszról valamint a wellness, fitness épületszárny tetején elhelyezkedő napozó teraszról. 

A Wellness centrumban széles körű kényeztető kezelések, fitness terem, 1 külső plusz 4 különböző típusú belső medence és csodálatos szauna világ várja a lazítani és szépülni vágyó vendégeket.

A konferencia-, illetve szekciótermek egyaránt természetes megvilágításúak, légkondicionáltak és modern technikai eszközökkel felszereltek. Méreteik igény, résztvevőszám szerint alakítható, így tökéletesen alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, esküvők, termékbemutatók, kiállítások, konferenciák, állófogadások lebonyolítására. 

Az épület összes nettó alapterülete kb 5000m², az ingatlanhoz tartozó teljes terület kb 1 hektár, azaz 9700 m². A terület alatt termálvíz található.

Kisgyermekeknek gyermekszoba, serdülő korú fiataloknak és felnőtteknek ping-pong asztal, csocsó asztal, bérelhető kerékpárok és XBOX játékbarlang áll rendelkezésre.

Az ingatlan irányára: 9 000 000 Euró.

Bővebb információért kérem keressen minket!