Zsámbék közelében

Budapesthez közeli Zsámbéki Medencében megvételre kínálunk egy 34 hektár belterületet  4,2 Millió Euro ajánlati irányáron (539 db CSOK lakás építhető)  és egy 20 hektár egy bekerített arborétum jellegű fejlesztési területet  1,2 millió Euro irányáron. Összesen 54 hektár, bekerített óriásbirtok! 

Jogilag tiszta, per-, teher- és hiteljelzálog mentes multifunkcionális fejlesztési területről beszélünk. A belterületi 34 hektáros építési terület leadózott és a hatósági engedélyekkel együtt egy építési projektcég apportjába van vonva. Ezáltal ezt hazai és külföldi cég egyaránt megvásárolhatja.

A 131 óriástelekhez vezető elektromos és földgázellátó rendszer kiépítve + a vízellátást és a termálfürdő létesítését szolgáló nagy hozamú mélyfúrású karsztvizes kút is rendelkezésre áll. A még hiányzó vízvezeték hálózat, valamint a szennyvíz elvezető és kezelő rendszer építéséhez jogerős kiviteli tervek vannak. Az úthálózatot burkolat nélküli kavicságyazással készítették el.  

A 131 telek több részre osztva is megvásárolható.

Építési belterületeként  telekkönyvezték a központjában fekvő 34 hektárt.  Az ezt körbefogó 20 hektáros  Arborétum pedig ideális adottságokkal rendelkezik a minőségi élethez. A fejlesztési terület akár egy 2-3000 fős minőségi lakópark, nemzetközi nyugdíjas falu vagy egészségpark blokkonkénti kiépítésére is kiválóan megfelel. Erre egyidejűleg építhető exkluzív Családi RANCH, vagy telkek összevonásával Luxus Tanyapark, minőségi Menedzser Központ, Egészségpark továbbá, sok egyéb mellett akár 539 db CSOK állami támogatású lakás is. 

A terület könnyen elérhető a Budapest- Bécs közötti M1-es sztrádáról lehajtva.Budapest közelsége munkahelyi, bevásárlási, egészségügyi és  kulturális szempontból egyaránt előnyt jelent. Európai-uniós finanszírozású pályázattal is megfinanszírozható lehet a beruházás egy része.

Bővebb információért kérem keressen minket!