Leányfalu

270 szobás szálloda-apartmanház és wellness központ

Budapesttől 15 km-re északra fekvő dunaparti Leányfalu centrumában épülne az a négycsillagos szálloda-wellness központ, amelyben 270 szoba kapna helyet, s amelyhez Magyarországon eddig egyedülálló módon dunai yachtkikötő is kapcsolódna.

A kb. 2,5 hektáros építési terület a település központjában, a közút mentén közvetlen a Duna melletti ősfás, vadregényes környezetben helyezkedik el. Közvetlen szomszédságában található a Strandfürdő, ahol télen is működő fedett uszoda áll a látogatók rendelkezésére.

A Duna folyásával párhuzamosan hosszanti téglalap alaprajzú telek Strandfürdőhöz közelebbi részén alakítjuk ki a közel 18000 m² össz szintterületű épületegyüttest, amelynek szélén a termálvizet hasznosító wellness-gyógyfürdő tömb helyezkedik el, megteremtve így a funkcionális összeköttetést a stranddal is.

A 3 vagy helyenként 4 szintes épületegyüttes egy főúttal párhuzamos szárnyra és 4 rá merőleges épületszárnyra tagozódik, melyben közel 270 szoba, konferenciatermek, étterem, társalgók, kávézók helyezkednek el.

A területet a Dunától egy keskeny parti sáv választja el, ahol egy sétány és egy kerékpárút kap helyet. A projekt szerves része az épületegyüttes előtt elhelyezkedő yacht kikötő, amihez kiszolgáló létesítmények, panorámás étterem és tankolási lehetőség is kapcsolódna.

Az építkezés megkezdése 2012 januárjában bejelentésre került, de érdemi munkavégzés még nem történt, jelenleg a terület egy része parkoló céljára az Önkormányzatnak bérbe adva. Ha a beruházás elindulna, a terület azonnal felszabadítható.

Értékesítésre felajánlva a komplett projekt illetve projektcég 550 000 000 Ft + áfa áron.

Bővebb információért kérem keressen minket!