Galgagyörk

Eladó kúria a Cserhát lábánál

Pest megye északi részén, a Galga folyó mentén a Cserhát tövében helyezkedik el Galgagyörk település, amely Budapesttől 50 km-re, az M3 autópályától mindössze 10 km-re van. Itt található az eladás tárgyát képező kúria, amely 1780 körül épült copf stílusban, amelyen később klasszicista stílusú átalakítások történtek. Jelenlegi tulajdonosai felújították, majd fogadóként üzemeltették.

Egy 2412 m²-es telken található a műemléki védettségű kúria, melynek alapterülete 698 m² és a fele alatt pince található. A tetőtér teljes része beépíthető. A fogadó egy HACCP-s konyhával is rendelkezik, melyhez egy 35 fős étterem, valamint nyári szezonban egy kb 40-50 fős kerthelyiség tartozik. 

Szállásként 2 db kétágyas pótágyazható szoba, 1 db 3 ágyas szoba és egy kétszobás apartman áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik szobában illetve az apartmanban is saját fürdőszoba illetve wc biztosítja a kényelmet.

Az ingatlan full közműves. A fogadó szobáiban radiátoros, a folyosókon padlófűtés adja a meleget, melyet egy gázkazán biztosít. 

"Szolgálati lakásként" egy teljesen különálló, 44 m²-es, 2 szobás, fürdőszobás épület is található a területen.

Az ingatlan irányára: 69 900 000 Ft.

Bővebb információért kérem keressen minket!